Wimar Bolhuis

Econoom, wetenschapper en publicist

Het Nieuwspoortdebat

DEN HAAG (PDC i) – Op Prinsjesdag presenteerde de regering een zeer bijzondere miljoenennota. Niet alleen werd er opnieuw een begrotingsoverschot voorspeld, ook zouden de collectieve lasten omlaag gaan en de collectieve uitgaven omhoog. Daarbovenop werd er ook nog een investeringsfonds met tientallen miljarden in de kas aangekondigd. Wat is er aan de hand met de financiële situatie van Nederland? Gaat Nederland opeens met geld strooien? En is dit beleid eigenlijk wel verstandig? Op 2 oktober 2019 gingen Wimar Bolhuis iFrancine GiskesJoris Backer i en Martin van Rooijen i hierover in discussie. Het debat werd georganiseerd door het Montesquieu Instituut iProDemos, Filmhuis Den Haag i en Nieuwspoort i, met Ferry Mingelen als moderator.

Lees hier verder

«
»