Wimar Bolhuis

Econoom, wetenschapper en publicist

Wimar Bolhuis te gast bij BREEKIJZER BNR Radio

BNR Webredactie 

Het is Verantwoordingsdag. Dit betekent dat de Algemene Rekenkamer de uitgaven van het kabinet beoordeelt. De Telegraaf kreeg al een inkijkje in het rapport en daaruit blijkt dat vooral de ministeries van Sociale Zaken, Volksgezondheid en Economische Zaken fors de portemonnee hebben getrokken. Onze stelling, ons Breekijzer is: Als je honderden miljarden uitgeeft, moet je niet piepen over een paar verspilde miljoenen.

Verder bespreken we de nieuwe versoepelingen die vanaf vandaag van kracht zijn. Daarnaast hebben we het over de laatste ontwikkelingen over de formatie. Ook komt een onderzoek naar radicaal- en extreemrechtse activisten ter sprake. We sluiten af met het nieuws dat veel werknemers geen vakantiegeld uitbetaald krijgen.

Te gast:

– Hielke Onnink, voorzitter van het CDJA

– Pieter Lossie, adviseur VO-raad.

– Wimar Bolhuis, econoom en bestuurskundige.

Beluister hier het hele programma.

«
»